Ossis Rigid

Ossis Rigid

De Ossis Rigid collectie behoort tot de Rigid Just Click vloeren Rigid Just Click vloeren zijn een relatief nieuw vloerproduct.

Het zijn Stone/ Polymeer/Composite vloerdelen met een toplaag van PVC, voorzien van een kliksysteem. De vloeren zijn zwevend en hoeven dus niet verlijmd te worden zoals de verlijmbare / dryback PVC stroken. Vaak hoeft er ook niet geëgaliseerd te worden en kunnen ze in veel gevallen over een bestaande harde vloer geplaatst worden. Mits de ondervloer niet teveel hoogte verschillen vertoond (meer dan 3mm).

Zo kan de vloer relatief snel en makkelijk geïnstalleerd worden. Een ander groot voordeel van deze Rigid Just Click vloeren is dat je ze gemakkelijk los kan maken en mee kan nemen, in het geval van een verhuizing bijvoorbeeld. De sterke Rigid Just Click PVC vloer is toepasbaar in zowel de particuliere als de projectmarkt.

Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van een clickvloer. Rigid Just Click is 5 mm dik met een slijtlaag van 0,55 mm. (in meerdere kwaliteiten verkrijgbaar, ook in 5mm x 0.3.) De designs hebben mede door de embossing een natuurgetrouwe uitstraling. De Rigid Just Click collectie is dus ook erg sterk en stabiel!

 

 

Klik op de afbeelding voor de folder

 

 

 

 

 

 

 

5 artikelen