De handgemaakte Portugese cementtegels

Castelo Tyles

1

Klassiek

design

2

Authentiek

warm

3

Tijdloos

4

Kleurecht

handgemaakt

Portugese tegels voor iedere ruimte

Van de keuken tot de woonkamer en van de badkamer tot het terras. Portugese tegels kunnen werkelijk overal gelegd worden.

Heeft u al een idee of ontvangt u graag deskundig advies?

Samen met u maken onze designers een ontwerp zodat u een duidelijk beeld krijgt van het beoogde eindresultaat. Nadat wij de kleuren en patronen met u door hebben genomen, ontvangt u binnen enkele dagen een aantal ontwerpen van ons.

Enthousiast geworden? Dan gaat onze tegelmaker graag voor u aan de slag. Wist u dat wij ook oplossingen bieden voor nauwe ruimtes of schuine wanden? Geen uitdaging is ons te complex.

Company More Binnenvloeren

Wat zijn Castelo tegels?


Elke Castelo tegel wordt met zorg en precisie met de hand gemaakt.

Daardoor zijn ze :

compact,
waterdicht  
bijzonder slijtvast.
De tegels worden gemaakt van een speciaal mengsel van het beste marmer-poeder, wit cement en organische pigmenten. Dit mengsel wordt onder hoge druk samengeperst.

De patronen in de Castelo tegels worden gevormd met speciale koperen mallen. Dit is een milieuvriendelijke en zeer ambachtelijke manier van produceren die al tijden gebruikt wordt om de mooiste Portugese cementtegels te maken.

Geschikt voor alle ruimtes


Castelo tegels zijn waterdicht en daardoor geschikt voor alle ruimtes in het huis. De keuken, hal, badkamer douche – Castelo past overal. Zelfs buiten kun je deze prachtige tegels gebruiken. En omdat we zo overtuigd zijn van de hoge kwaliteit krijg je levenslange garantie op slijtvastheid.

Klassieke en eigen patronen


Castelo heeft de portugese tegels geherintrocueerd in Europa. Begonnen in een kleine fabriek in Vilamoura in Portugal hebben we onze techniek nieuw leven in geblazen en de klassieke patronen weer laten schitteren. Later hebben we de collectie uitgebreid met onze eigen patronen. Over het algemeen bestaan Castelo tegels uit twee kleuren. Door de toon zacht te houden kunnen ze goed toegepast worden in allerlei verschillende type ruimtes.

Company More Binnenvloeren