Laat je inspireren

De tijd is gekomen ! 
Je bent klaar om die verbouwing te doen waar je altijd al van hebt gedroomd of om dat huis dat al maanden op de markt is om te draaien. Als u op de hoogte bent van de nieuwste vloertrends, kunt u uw project op de juiste manier starten.

We zijn hier om u te helpen de nieuwste, beste vloertrends te vinden en u voor te bereiden op nieuwe stijlen in 2021. Er is niets erger dan uw spaargeld uitgeven aan een nieuwe vloer, zodat deze in minder dan vijf jaar uit de mode raakt.

Maak je geen zorgen; we hebben de meest populaire trends en onze voorspellingen over hoe lang deze trends zullen duren om u te helpen de juiste keuze te maken

Company More Binnenvloeren
Company More Binnenvloeren

Zal de trend van Vinylvloeren in 2021 en daarna aanhouden?

 

Zonder twijfel ! Vinylvloeren zijn duurzaam, warm, veerkrachtig en stijlvol. Dit is voor veel mensen de go-to-vloeroptie en dat zal de komende decennia zo blijven.

 

Hier zijn enkele van de belangrijkste trends op het gebied van vinylvloeren in 2021:

  • Waterproof SPC rigid core vinyl : 100% waterdicht en zelfs duurzamer dan WPC vinyl, SPC rigid core vinyl heeft het allemaal.
  • Vinylplaten : voor een betaalbare, doe-het-zelfvriendelijke vinylvloer gaat er niets boven vinylplaten. Ze hebben ook eersteklas decoratieve patronen.
  • Vinylplanken met houtlook : de klassieke houtlook is nog realistischer, met reliëfstructuren en hoogwaardige visuals.
  • Vinyltegels met steenlook : krijg het uiterlijk van prachtige natuursteen, inclusief marmer, kalksteen, travertijn en meer.
  • Decoratieve vinylvloeren : trendy decoratieve patronen zoals glas-in-lood, latwerk en geometrische ontwerpen worden steeds populairder.
 

Zal de trend van tegelvloeren in 2021 en daarna aanhouden?


Absoluut ! Tegel is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en wordt geleverd met de meeste stijlopties van alle andere vloeren. Er is altijd iets nieuws te ontdekken met tegelvloeren, dus verwacht het voor altijd te zien

Tegelvloeren staan ​​bekend om hun klassieke uitstraling, veelzijdigheid en praktisch onverwoestbare samenstelling. Omdat geglazuurde tegels van nature waterdicht zijn, is dit de enige vloeroptie die u overal kunt gebruiken - badkamers, keukens, modderkamers, noem maar op. 

 

Hier zijn enkele van de belangrijkste trends op het gebied van tegelvloeren in 2021:

 

  • Tegel met marmerlook : krijg de hoogwaardige uitstraling van marmer zonder de hoge prijs en onderhoudsgedoe.
  • Encaustic-look tegel : Geniet van de zeer gedetailleerde patronen van encaustic-look tegels. Populaire stijlen variëren van geometrie tot bloemen, tot ouderwets en Victoriaans. 
  • Decoratieve tegelstijlen: van glamoureuze art deco-tegelpatronen tot kleurrijke en ingewikkelde Marokkaanse tegel-looks, er zijn veel decoratieve stijlen om uit te kiezen.
  • Ontwerptegelvormen : Vierkanten zijn uit en nieuwe, creatieve vormen zijn binnen. Verwacht meer arabeske tegels, waaiertegels, zeshoekige tegels en meer te zien.
  • DIY-vriendelijke tegels : fabrikanten hebben innovatieve tegelvloeren bedacht die u eenvoudig zelf kunt installeren - geen professional nodig!
 
Company More Binnenvloeren