• Company More

PVC Leverancier TFD


Company More Binnenvloeren is er trots op:

TFD Floortile BV introduceert als eerste ter wereld het MFD MAGNEET vloersysteem in Nederland en in heel Europa.

TFD is gevestigd in Dalfsen (Nederland) vandaar uit leveren wij in Nederland en heel Europa met de wereldprimeur de MAGNEET vloersystemen. Het innovatieve systeem van TFD is tevens een promotie voor onze gehele Design vloeren collectie. De overdracht van het materiaal is een magnetische film, die los op de ondergrond wordt gelegd, waarna daar eenvoudig de design lamellen op gelegd kunnen worden. (door een metalen achterkant van de designlamellen is dat zeer eenvoudig). De voordelen zijn overduidelijk: * Geen gebruik van lijmen, in veel gevallen is er geen egalisatie nodig, geen uitzetting als gevolg van vocht, is het extreem bestand voor zwaar gebruikte gebieden. Daarnaast verdraagt MFD extreme omstandigheden, snelle en schone installatie. Deze oplossing is ideaal voor renovatie daar waar er een harde vloer ligt, deze hoef je er vaak niet uit te slopen, zodat de Magnetic Floor Design direct over de bestaande vloer heen gelegd kan worden. Ook heb je geen wachttijden voor het drogen en hoef je geen gebieden af te zetten, omdat je niet met een lijm werkt.

Ook voor winkels, hotels, kantoren, enz. is dit systeem zeer geschikt. De reeds bestaande oppervlakte hoeft niet verwijderd te worden, het leggen is snel. Daarnaast kunnen de Magnetic Floor Design lamellen eenvoudig weggenomen worden en uiteraard dan ook weer gemakkelijk vernieuwd worden. Bij het vervangen van een design kunt u de magnetische folie blijven gebruiken.

Company More is dan ook trots dat we deze vloer aanbieden aan U.


15 keer bekeken0 reacties

Openingstijden:
Van 1 Maart tot 1 Oktober:
Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 15.30
Zondag gesloten

Van 1 Oktober tot 1 Maart:
Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 14.30 uur
Zondag gesloten

Eventueel op afspraak buiten openingstijden.

  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Company More Binnenvloeren - Delfweg 36A - 2211VM - Noordwijkerhout
trustpilot-logo-design-1.png